Dagens bloggpärla

25.06.2011 kl. 02:27
Jag har inte gjort en Dagens Bloggpärla på länge så jag tänkte att jag kan ju lika bra göra en nu när jag ändå sitter uppe vid datorn.

Jag har följt den här bloggen jätte länge känns det som och jag tycker massor om den. Jag är så glad att hon är en av Sveriges största bloggerskor och jag ser verkligen fram emot att få se hennes webshop som hon jobbar med. Hon har alltid fina bilder från Thailand i alla inlägg och det är härligt att se på! Och hon är ju så söt!

Det är såklart Foki jag pratar om! Om ni inte har kollat in hennes blogg så tycker jag att ni skall ta och göra det nu!
Kommentarer (1)
Tack för tipset! Jag surfar ofta runt på måfå på svenska och finlandssvenska bloggar. Speciellt om lediga dagar är regniga dagar.
debutsky.wordpress.com25.06.11 kl. 12:47