Grillfest

25.06.2011 kl. 15:26
Nu skall jag gå på grillfest. Det finns en liten möjlighet att jag kanske bloggar från mobilen till Hello Nonsense så om ni vill så kan ni kika in där under kvällen. Annars så kommer det nog upp ett inlägg här också senare.
Kommentarer (1)
SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA HJÄLP MIG VINNA DEN HÄR TÄVLINGEN! alla som röstar på min klänning får en länk på min blogg! men då får ni skriva i en kommentar till mig att ni har röstat ! :) skulle verkligen betyda mycket om ni röstade, så snälla! ge den gärna 5 stjärnor ^^ ligger i topp 100 nu, och skulle vara jäte bra om jag behöll den platsen tills den 18/7 för då kommer jag vidare till final! direktlänk: http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=4VhpjFy7ATPhv1FeKVGfweiwfU7qFQI7jnmGsYCsrSQcGT5Qm9vZ#Gallery ber om ursäkt om du/ni inte vill ha sån här ''reklam'' på din/eran blogg eller om jag av någon anledning har lyckats skicka den här till dig två gånger! :)
iisaacson25.06.11 kl. 21:53