Varmt!

Usch vad varmt jag har! Jag svettades genom natten och tappade säkert några kilon på grund av det!

Idag är det jobb och efter det Trotsallt. Tyvärr lider ju bloggen lite idag eftersom jag inte kommer att ha tid att blogga. Om inte jag bloggar på matpausen.

Men nu måste jag ta och äta något.
13.06.2011 kl. 07:27

Stora kexet


Bilden är lånad av Softy.

Ja, kexet var ju stort som mitt huvud! Kan det ens kallas kex?
12.06.2011 kl. 21:10

Du-är-ful-kommentarLade upp den här bilden på Dailybooth och fick direkt en Du-är-ful-kommentar. HA. Jag skrattade eftersom kommentaren var skriven såhär:Även hans username är sad. Att folk orkar lägga ner tid på såntdär.
12.06.2011 kl. 16:56

Byt-blogg-fingrarna kliar! Hjälp!

Jag har nu bloggat på Ratata i 1 år och typ 5 månader. Lite på. Och just nu kliar det lite i byt-blogg-fingrarna. Men jag skall inte göra det. För jag trivs bra här.

Dock så skulle inte fler kommentarer sitta helt fel. Om ni kommenterar så garanterar jag att jag kollar in er blogg och kommenterar! Helt säkert!

 
12.06.2011 kl. 13:13

Bloggkryde del 3: Häng och matVi satt på däcket och njöt av solen och sällskapet tills det blev matdags i Bistro Maxime. Sjukt god mat! Förrätts- och efterrättsbordena var alldeles otroliga! Kexet var stort som mitt huvud!

Chokladgrejen i glaset var så gott. Jag blev lite kär!

Personer ni ser på bilderna är Catariina, Krippen, Peppe, Fager Dam, Kiri, Fanny, Ruta, Fredrik, Softy, Eva och Malin.
12.06.2011 kl. 12:22

Antalet bloggar jag skriver

När vi presenterade oss för varandra på bloggkryssningen råkade jag nämna att jag har ungefär 5 stycken olika bloggar. Troligen så har jag nångång skrivit upp alla åt er i ett inlägg men jag tänkte att jag kan göra det pånytt ifall någon ny hittat hit.

  • Hello Nonsense - Bloggen som jag skriver på engelska.
  • Att Skriva - Bloggen om mitt liv som skrivare. Den har inte blivit uppdaterad på länge.
  • Emzi - X3Mbloggen som ni inte egenligen behöver följa eftersom jag kopierar alla inlägg till den här bloggen. Orsaken till varför jag fortfarande har kvar den är att det är där jag började min bloggkarriär.
  • One Word Girl - En tumblr-blogg. 
  • Emmelemzi - Lily-bloggen. Eftersom jag har en blogg på engelska så kan jag också ha en på finska.
Varsågoda! Jag antar att jag kanske inte behöver nämna den här bloggen åt er eftersom ni säkert förstår att den också hör dit.

Antalet bloggar blev tydligen 6 stycken till slut.
12.06.2011 kl. 11:41

outfits

Jag lade in lite outfit bilder från bloggkryssningen i andra bloggen så om ni vill se dem redan nu så gå dit! Annars får ni vänta tills de kommer upp här.
11.06.2011 kl. 19:44

Filmsnack

Just det! Före bloggkryssningen kollade jag filmen The Kids Are All Right. Tyvärr kan jag inte säga att jag tyckte det var världens bästa film, men den var helt okej. Jag förväntade mig lite mer.

Nu skall jag se filmen Skönheten och Odjuret som Lillebror hämtat hem åt mig från biblioteket. Vad glad jag blev när jag såg det!
11.06.2011 kl. 17:06

Bloggkryde del 2: BrygganEfter sushi-ätandet besökte vi Bellamare Sauna & Wellbeing. Där var riktigt fint och vissa tog och bokade en tid till nästa dag, medan vi andra skrattade åt Kiris historier.

Sen blev det bryggan. Det var otrolig vackert! Det var verkligen roligt att se insidan av bryggan och se hur båten styrs. Kaptenen (inte han på bilden) kom även och pratade lite med oss   tills hans telefon ringde och han måste ta det. Det roliga var ju att vi just måsta stänga av våra telefoner...

Peppe ville fota mig med min kamera och jag lät henne göra det. Inte alls en dålig bild.
11.06.2011 kl. 16:44

Bloggkryde del 1: SushiNär vi träffades klockan 5 vid Wine Bar gick vi upp till 13e våningen till New York Bar och fick sushi. Jag som inte äter sushi fick vänta en stund för att få något annat. Det fotades en hel del och Laura berättade lite om Visit Sweden och även om kvällens program.

Kiri och Krippen sprang i något skede efter namnlappar från barnrummet som vi fick fylla i. På linjen där man skulle skriva målsman skrev folk Peppe. Hon blev jätte glad.
11.06.2011 kl. 15:16

Back in black

Skönt att vara hemma igen! Just nu känner jag mig ofräsh och jag tror inte att jag doftar så gott så jag tar och hoppar i en dusch. Sen skall det bli bildbomb åt er!
11.06.2011 kl. 13:11

Minuter

Jag sitter och räknar minuterna nu! Jag har lite svårt att koncenterar mig nu!
09.06.2011 kl. 11:53

3 väskor

3 väskor packade. Jag är galen. En väska har kameran, en väska har datorn och sista har en massa annat.
09.06.2011 kl. 07:55

Packa

Jag kan inte packa! Jag kommer allvarligt ha alldeles för mycket stuff med mig! Helt säkert! Och så glömmer jag säkert också något viktigt! Det händer alltid!
08.06.2011 kl. 23:15

SalladChoklad och sallad. Det har jag ätit idag. Salladen var min lunch.

Nu skall jag ta och packa lite inför bloggkryssningen! Jag kan inte vänta! Det skall bli så roligt!
08.06.2011 kl. 21:39