En mycket hektisk dag

Jag har haft så mycket stuff att jag inte hunnit blogga alls. Men jag tänkte att jag ändå skulle ta och skriva ett litet inlägg såhär mitt i natten. Jag kanske inte orkar/hinner skriva något före jag skall iväg till Ingå. Jag tar troligen inte datorn med ooch man vet aldrig hur bra det går att blogga med telefonen på lande. Jag har haft en helt jätterolig kväll och dag. Träffat en massa kivoga typer och varit på Beefen för första gången ever! Vessan var nog inte det snyggaste jag sett men annars helt nice ställe. Och så var jag en sväng på filmkväll med Gänget. Märk stora G:t! Haha! Det var kiva att se dem igen. Som alltid. Men nu skall jag sova så att jag orkar packa o duscha på morgonen. Vi höres!
18.06.2011 kl. 00:37

Förhandsinställda inlägg

Har just förhandsinställt ett par inlägg i den andra bloggen (det är synd att man inte kan göra det här på ratata!). Ena inlägget kommer att dyka upp klockan 09:00 på morgonen och andra klockan 15:00.

Det är möjligt att jag kommer att börja sporta med det lite mer i den bloggen i framtiden. Det underlättar lite för då kan jag hålla den bloggen levande utan att behöva gå dit helatiden.
16.06.2011 kl. 23:33

Julie&JuliaJag köpte lite filmer efter jobbet idag, eftersom jag just nu är i en fas där jag bara måste se på filmer helatiden. En film som jag plockade med mig var Julie&Julia som jag länge velat se, men bara inte har lyckats. Alla bloggare borde se den här filmen! Man blir så inspirerad till att blogga! Åtminstone blev jag helt otroligt inspirerad!

Nu skall jag bli en bättre bloggare och verkligen ta mig i kragen!
16.06.2011 kl. 20:36

Dansfilm

Om ni är som jag och älskar dansfilmer så tänker jag säga att se Step Up 3! Så bra! Adam G. Sevani är AMAZING! Jag älskar den killen!
15.06.2011 kl. 23:54

Last Friday Night (T.G.I.F.) - Katy Perry
Jag är kanske lite kär i den här musikvideon!
Låten har jag lyssnat på många gånger så den kan jag typ utantill, men videon såg jag just på Kenzas blogg. I love it! DARREN CRISS är med i den! Om ni inte vet vem Darren Criss är så har ni definitivt bott under en sten! Ta reda på det nu! Han är fantastisk! Och Rebecca Black är också med!
15.06.2011 kl. 21:04

Bloggkryde del 5: Midnatt och morgon

Midnattsshowen var fantastisk! Jag förväntade mig verkligen inte att få höra Phantom of the Opera. Himlen var så fin när jag kom till hytten mitt i natten att jag bara var tvungen att ta en liten bild.

På morgonen var det också väldigt fin utsikt! Sen blev det morgonmål och så blev det kö till utgången. Dags att ta över Stockholm!
15.06.2011 kl. 20:29

Någon som saknar sina skor?

För att det var någon som lämnat ett par skor i metron. Jag tyckte att det var väldigt roligt och blev tvungen att ta foto på dem! Är man bloggare så är man!

Image


Image

skriver på X3M klockan 18:17
15.06.2011 kl. 18:49

AN-byrån

Godmorgon!

Nu skall jag ta och springa till AN-byrån före jobbet för att fixa lite papper och sånt.

Jag börjar nu bli lite vanare vid att vakna vid klockan sju så det känns inte längre så farligt. Det är jätteskönt!

Vi hörs senare!
15.06.2011 kl. 08:10

Bloggkryde del 4: KaraokeSista bilderna från dag 1 av kryssningen. Efter att vi ätit gick vi upp och lyssnade på när Kiri och Krippen sjöng karaoke. Sjukt bra! Sen satte vi oss på ett ställe där man kunde höra något och gick en liten runda där alla fick presentera sig och berätta om sin blogg.

Jag sa att jag hasr ungefär 5 bloggar. Det var nästan sant.

Där har vi dagens outfit också. Jag tycker så mycket om den där klänningen. Den är jätteskön att ha på! Och Converse är bäst.
14.06.2011 kl. 21:51

wow!

Jag fick ett spännande brev hem idag. Jag blev glad, mycket glad.
14.06.2011 kl. 21:37

T-shirtIdag har jag min Johnny Durham t-skjorta på mig som tyvärr inte längre finns att köpa i hans webshop, men där finns en hel del andra underbara t-skjortor. Två favoriter är nog Cute Robot och Maze.

Jag kan ju ännu nämna att jag har snart födelsedag...

Igår, egentligen sent i natt, fick jag äntligen skickat alla bilder som jag tog på Ninnis studentfest åt henne. Det var ju inte alls över en vecka sen... Jag hoppas att hon tycker om bilderna.

Nu måste jag gå på jobb. 
14.06.2011 kl. 08:03

sve.fi!

SVE.FI FUNGERAR IGEN! VAD GLAD JAG BLEV NU!
13.06.2011 kl. 23:34

Vitamin WellJag hade helt glömt att jag ännu hade kvar den här i kylskåpet från Bloggfesten. Jag tog med den till jobbet för att dricka den på lunchpausen. Och jag kan ju berätta åt er att den var jättegod!
13.06.2011 kl. 23:28

Vatten

Jag undrar om det fortfarande kommer ner vatten från himlen...om det ännu gör det om en och en halv timme ungefär så kommer jag att bli väldigt våt. Jag har ju såklart inte ett paraply med mig.
13.06.2011 kl. 14:35

Bloggkryssningen

Om ni inte ännu läst artikeln om Bloggkryssningen som finns på Papper så kan ni ju gå och läsa den.

Där finns även en bild från när vi satt hemma hos Ebba von Sydow.
13.06.2011 kl. 10:40