BLOGGBYTE OCH FÖDELSEDAG

4 minuter och sen är jag 23. Det känns helt otroligt konstigt. Jag tror inte att jag riktigt förstått det ännu. Det har inte sjunkit in ännu. Precis som jag inte riktigt ännu fattat att jag verkligen skall till Sverige på lördagen.

Allt kommer för snabbt på. Jag hinner inte med i svängarna.

Men nu går vi vidare. Och till den stora hemligheten jag haft.

Jag kommer att sluta blogga här och fortsätta blogga HÄR. Adressen kommer att bli emmelemzi.com så fort jag lyckas fixa det. Jag kom på det alldeles för sent och hann tyvärr inte få den upp tills nu. Men den kommer upp inom snar framtid ändå.

KLOCKAN ÄR TOLV! OCH JAG ÄR 23! och Nicke blev den första gratuleraren på FB!Jag vill göra det väldigt klart för er alla att jag tycker fortfarande väldigt mycket om Ratata och jag stöder absolut allt de gör! Fantastisk sida och härliga personer bakom! Och min skrivblogg finns fortfarande här på ratata. Så jag försvinner inte helt och hållet.
01.07.2011 kl. 00:05

radio

Jag har radion på helatiden på jobbet och det är nog X3M som jag lyssnar på. Senaste dagarna har det varit riktigt roligt att lyssna för att de haft Sandra som gäst. Sandra håller den otroligt populära bloggen 5 inch and up. Om ni inte kollat den bloggen så tycker jag att ni absolut skall gå och göra det nu!
29.06.2011 kl. 23:40

Sverige, va?

Det roliga är att jag inte ännu heller riktigt förstått att jag påriktigt skall till Sverige på lördagen. Det har inte sjunkit in ännu heller.

Men jag skall till Sverige. Och jag skall se sista Harry Potter filmen med världens finaste folk! Det skall bli så härligt!
29.06.2011 kl. 07:23

Sen startar vi om helt och hållet

Jag åker till Sverige nästa lördag. Det kommer att bli väldigt svårt att blogga därifrån eftersom vi är i Gävle och Mormorstvilling har inget internet. Den 9e åker Mamma och Lillebror hem till Finland och jag blir kvar i Stockholm och hänger med vänner. Det kommer att bli så härligt!

Men jag har nästan lust att säga att vi tar en liten paus från och med lördagen ända tills jag kommer hem igen. Så blir det lättare för mig. Och så kan vi starta om helt och hållet och ni kommer att få läsa om min resa och mina tankar om sista Harry Potter filmen. Hur många tårar jag fällde och så vidare.

Låter inte det bra?
28.06.2011 kl. 19:28

Bloggkryde del 8: Provrum och studenter


Världens snyggaste provrum helt klart!


Vi hade tydligen så bra tur att svenska studenterna var ute och åkte. Det stank öl.


Fredrik sitter och fixar med bilder och Malin och Peppe snackar.

En stund före maten satt en stor del av oss och njöt av det fina vädret. Här har vi Catzo, Krippen och Malin.
28.06.2011 kl. 07:49

Mera

Det kommer lite bloggkryde bilder upp på morgonen. Bara så att ni vet.
28.06.2011 kl. 00:15

kärlek

Ojoj vad jag tycker om Julz! Nog är det kiva att ha henne i rätt land igen!
27.06.2011 kl. 22:44

100

Jag har 52 sidvisningar i min andra blogg nu och eftersom det är ganska nära 100 så försöker jag nu komma upp till just 100. Ni får mer än gärna hjälpa till genom att klicka här och besöka bloggen!

Man får kommentera också om man känner för det!
27.06.2011 kl. 18:37

Måndag

Nu skall den här flickan springa på jobb. Ha en bra måndag allihopa!
27.06.2011 kl. 08:05

Bloggkryde del 7: Ebba von Sydow och Nobis Hotel

Efter en liten fritid samlades vi igen för att ta oss till Ebba Von Sydow.

Efter Ebba tog vi oss till Nobis Hotel och gick rundtur och åt lunch medan Hannah berättade om sitt jobb på Amelia.
Alla fotade för fullt!26.06.2011 kl. 12:49

Grillfest

Nu skall jag gå på grillfest. Det finns en liten möjlighet att jag kanske bloggar från mobilen till Hello Nonsense så om ni vill så kan ni kika in där under kvällen. Annars så kommer det nog upp ett inlägg här också senare.
25.06.2011 kl. 15:26

Personlighet

Jag gjorde personlighetstestet som några andra också och fick det här:


Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

25.06.2011 kl. 14:52

Dagens bloggpärla

Jag har inte gjort en Dagens Bloggpärla på länge så jag tänkte att jag kan ju lika bra göra en nu när jag ändå sitter uppe vid datorn.

Jag har följt den här bloggen jätte länge känns det som och jag tycker massor om den. Jag är så glad att hon är en av Sveriges största bloggerskor och jag ser verkligen fram emot att få se hennes webshop som hon jobbar med. Hon har alltid fina bilder från Thailand i alla inlägg och det är härligt att se på! Och hon är ju så söt!

Det är såklart Foki jag pratar om! Om ni inte har kollat in hennes blogg så tycker jag att ni skall ta och göra det nu!
25.06.2011 kl. 02:27

Whatcha Got - Dessie

Helt ärligt så tänkte jag att detta skulle vara helt skit när jag första gången hörde att Dessie gjort en låt och musikvideo, men jag blev överraskad. Den är inte alls så dålig som jag väntade mig. Det gör mig glad.

 
25.06.2011 kl. 02:06

Bloggkryde del 6: Smart City ShoppingVi var på besök på Smart City Shopping och de visade upp fina bikinis och otroliga kläder! Och sen gick vi till Odd Molly butiken och dog lite.
24.06.2011 kl. 21:56